Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa minusta

 

 

Mietityttääkö sinua, kuka on tämän sivuston olematon ylläpitäjä Shun? Entä mikä on hänen suhteensa kirjoittamiseen? Entä miksi nämä sivut ovat olemassa? Jos etsit vastauksia, saat niitä mahdollisesti täältä. 

 

 

 

Kuka Shun? Yleensä internetin ihmeellisessä maailmassa toisella nimellä liikkuva yläasteikäinen hyypiö, joka kuluttaa aikaansa yrittäen piirtää ja kirjoittaa. Aikaa kuluu myös anime ja manga harrastukseen, lukemiseen, roolipelaamiseen, youtubeen, elokuvien katseluun ja ehkä myös pieneen koulupanostukseen. 


Entäpä miksi nimi Shun? Halusin yksinkertaisesti kokeilla jotain uutta, koska vanha nettinimeni alkoi tavallaan jo tympimään.

Miksi nämä sivut ovat olemassa? Olen älyttömän itsekriittinen jokaisessa asiassa, mitä teen. Itsekriittisyyden vuoksi kirjoittaminen ja piirtäminen -kaikki mitä ennen rakastin- ovat alkaneet tympimään. Tämän sivuston tarkoituksena on pääosin siis auttaa minua hyväksymään omat, tämän hetkiset taitoni. Tahdon myös jakaa tarinoitani muiden luettaviksi.

Mikä on suhteeni kirjoittamiseen? Kuten jo mainitsin, olen todella itsekriittinen ja tämä näkyy myös kirjoittamisessa. Tyylini kirjoittaa vaihtelee yleensä inspiraation mukaan. Välillä pyrin kirjoittamaan ns. kevyttä lukemista, kun välillä taas keskityn kirjoittamaan tarkoin kuvailtua tekstiä. Yleensä tapanani on kirjoittaa kirjakielellä puhevuoroja lukuunottamatta, mutta poikkeuksia tekstistä riippuen löytyy. Pyrin aina oikolukemaan kirjoitukseni, mutta joitakin virheitä voi tietysti aina löytyä. 

 

 

 

 

©2017 Läpinäkyvää - suntuubi.com